📢 قابل توجه دانشجویان جدید الورود

🖥جهت ورود به سامانه #هم_آوا و وارد شدن به داخل پروفایل خود در این سامانه لطفا مراحل زیر را انجام دهید

1️⃣ در یک صفحه گوگل به فارسی سرچ کنید سامانه هم آوا

2️⃣ اولین آدرس در سرچ گوگل مربوط به سامانه جامع هم آوا می باشد.

3️⃣ در قسمت نام کاربری باید کدملی خود را وارد کنید.

4️⃣ در قسمت کلمه عبور  باید شماره شناسنامه خود را مجدد وارد کنید.

5⃣ از دراختیار قرار دادن نام کاربری و رمز عبور سامانه هم آوای خود به سایرین جدا خودداری نمائید.

6⃣ تمام اطلاعات مربوط به برنامه هفتگی ، انتخاب واحد ، دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ، کارنامه مالی و …… در این سامانه موجود است.

🔰 ملاک برگزاری کلاس ها برنامه درج شده در سامانه هم آوای دانشجویان است .

🔸 لطفا به صورت مستمر سامانه هم آوای خود را بازدید نموده تا از اخبار و اطلاعیه ها به موقع مطلع شوید. 📡

آدرس مستقیم ورود به سامانه هم آوا :

📣📣 قابل توجه دانشجویان جدیدالورود

🔰 انتخاب واحد ورودی های مهر۱۴۰۱ انجام شد. با ورود به سامانه هم آوا نسبت به پرداخت و تایید نهایی دروس تا روز شنبه ۲۳ مهرماه اقدام فرمائید.

جهت ورود به سامانه هم آوا نام کاربری :کد ملی کلمه عبور: شماره شناسنامه میباشد. همچنین اگر قبلا دانشجوی مراکز علمی کاربردی بوده اید یا فارغ التحصیل شده اید، قبل از نام کاربری A یا B یا C بگذارید.مانند نمونه زیر⬇️

نام کاربری: A19800000000 کلمه عبور: (شماره شناسنامه )

⚠️نکته : برای دانشجویانی که کد ملی و شماره شناسنامه یکی است، در هردو قسمت(کاربری و کلمه عبور ) کد ملی را وارد نمایید.

آدرس سامانه هم آوا edu.uast.ac.ir

با آرزوی موفقیت