با عرض سلام و تبریک ایام الله دهه فجر خدمت دانشجویان عزیز، بدينوسيله امور دانشجویی و فرهنگی مرکز در نظر دارد مسابقه پیامکی« ویژه دهه فجر» را برگزار نماید. این مسابقه با قرار دادن سوالات مسابقه و جدول پاسخنامه در سایت دانشگاه برگزار خواهد شد. دانشجویان محترم میتوانند جهت شرکت در مسابقه مذکور، رمز جدول را تا پایان بهمن ماه  به سامانه پیام کوتاه دانشگاه به شماره  (09355613691)  ارسال کرده و از جوایز ارزنده برخوردار شوند .دانشجویان عزیز توجه داشته باشند که متن ارسالی حتماٌ همراه با شماره دانشجویی ذکر شود.

پاسخگویی به کلیه سؤالات و استحصال رمز جدول الزامی است.

جهت به دست آوردن رمز جدول راهنما، حروف موجود در خانه های آبی رنگ جدول را استخراج نموده و با آنها جمله ای از مقام معظم رهبری در مورد انقلاب اسلامی ایران بسازید. جمله ایجاد شده، رمز جدول راهنما می باشد.

سؤالات مسابقه:

1. امام خمینی(ره) در مصاحبه با کدام روزنامه اعلام کردند این شورش ها مقدمه انفجار عظیمی است؟

2. رهبرجمعیت فدائیان اسلام چه کسی بود؟

3. چه کسی از جانب امام خمینی(ره) بعنوان رئیس دولت موقت انتخاب شد؟

4. شاه مخلوع و فرح پس از مصر به کجا سفر کردند؟

5. در 5 شهریور 1357 شاه جهت عدم مداخله خود در امور کشور، اختیارات کامل را به چه کسی واگذار نمود؟

6. جمله “امیدوارم آیت ا… خمینی این افتخار را به ما بدهند و هر چه زودتر به ایران بازگردند” از کیست؟

7. موافقتنامه بکارگیری قوانین قضایی یک کشور برای اتباع خود در کشوری ثالث چه نامیده می شود؟

8. آخرین تبعیدگاه امام خمینی(ره) در چه کشوری واقع شده بود؟

9. سخنرانی شاه در مشهد در خرداد 1357 در کدام رواق انجام گردید؟

10. لقب محمد رضا شاه پهلوی چه بود؟

11. ( عمودی ) واقعه 17 شهریور 1357 به چه عنوانی شهرت یافت؟

1. . ( افقی ) کدام وزیر شاه رهبر حزب رستاخیز بود؟

1. سحرگاه 13 آبان 1343 با چه اتفاقی همراه بود؟

1. سازمانی که با همکاری مشترک موساد و سیا در ایران شکل گرفت چه نامیده شد؟

1. نام دولت شریف امامی چه بود؟

1. چه کسی در زمان نخست وزیری محمد مصدق از فعالان سیاسی و اعضاء حزب سومکا بود؟

1. در فروردین 1357 شاه از مجارستان به کدام کشور رفت؟

1. اصلاحات اقتصادی-اجتماعی محمدرضا شاه چه عنوانی داشت؟

1. ترور نافرجام شاه توسط چه کسی انجام شد؟

1. پس از پخش خبر بی طرفی ارتش از رادیو، چه اتفاقی توسط نیروهای انقلاب روی داد؟

2. بازه زمانی ده روزه از بازگشت امام خمینی(ره) به میهن تا پیروزی انقلاب اسلامی را گویند؟