مسابقه دانشجویی در زمینه های داستان نویسی،عکاسی، موسیقی، طراحی و نقاشی مرکز آموزش علمی کاربردی بیرجند ۱ به مناسبت روز دانشجو (۱۶ آذر) مسابقه دانشجویی در زمینه های داستان نویسی، عکاسی، موسیقی، طراحی و نقاشی برگزار می کند. به آثار برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد. علاقمندان می توانند آثار خود را تا تاریخ 1401/09/30 به امور دانشجویی فرهنگی آقای رضایی ارائه و یا به پست الکترونیک rezaei@birjand1-uast.ac.ir ارسال نمایند

برگزاری مسابقه استند آپ کمدی

امور فرهنگی دانشگاه به مناسبت 16 آذر (روز دانشجو) اقدام به برگزاری مسابقه استند آپ کمدی جهت دانشجویان خود نموده است. دانشجویان گرامی با ذکر مشخصات کامل، حداکثر تا تاریخ 16/ 09/ 1401کلیپ های خود را به امور دانشجویی فرهنگی آقای رضایی ارائه و یا به پست الکترونیک rezaei@birjand1-uast.ac.ir ارسال نمایند. به نفرات برگزیده جوایزی اهداء خواهد شد.

به مناسبت گرامیداشت ۱۶ آذر، روز دانشجو، مسابقه‌ای با عنوان: بهترین جمله در مورد روز دانشجو برگزار خواهد کرد.

دانشجویان گرامی تا پایان روز 16 آذرماه، جملات خود را همراه با شماره دانشجویی به شماره 09355613691 پیامک  نمایند.

به تعداد 15 نفر از عزیزانی که بهترین جملات را ارسال نمایند، جوایزی به‌رسم یادبود  اهداء خواهد شد.