✅ بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان، زمان ثبت تقاضاي وام شهريه توسط دانشجويان در پورتال دانشجويي صندوق رفاه به آدرس https://refah.swf.ir از 1 تا 20 آذرماه امکان پذیر خواهد بود. (امکان تغییر در تاریخ)

🔰دانشجويان متقاضي و واجد شرايط می بایست نسبت به ثبت تقاضاي خود در سامانه مذكور در بازه زماني تعيين شده اقدام نمايند.

🔸 سقف مبلغ تسهیلات در هر مقطع:

❌ مقطع کاردانی و کارشناسی هر ترم 30.000.000 ریال

🔸مدت زمان بازپرداخت:

✅ باز پرداخت وام پس از فارغ التحصیلی می باشد.

✅ محدوده فراغت از تحصیل: ❌ کاردانی: 4 ترم ❌ کارشناسی ناپیوسته: 4 ترم

🔰مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده:

🔸تکمیل فرم مشخصات و درخواست وام شهریه توسط دانشجو و تایید فرم توسط کارشناس امور دانشجویی دانشگاه

🔸تعهد نامه محضری (دردفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود)

🔸کپی حکم کارگزینی ضامن و کسر از حقوق 📌 ضامن باید کارمند (رسمی،پیمانی یا قراردادی) یکی از ادارات، نهادها یا ارگانهای دولتی باشد.

🔸کپی شناسنامه، کارت ملی دانشجو و ضامن

❇️ ثبت نام در سامانه صندوق رفاه

🔸نام کاربری: کد ملی

🔸کلمه عبور: کد ملی

📌(دانشجویانی که رمز عبور قدیمی دارند با همان رمز عبور) ❌ جهت استعلام ثبت احوال باید شماره تلفن همراه دانشجویان با کدملی، نام و نام خانوادگی و کلیه اطلاعات فردی دانشجو تطابق داشته باشد. جهت کسب اطلاع بیشتر با آقای رضایی( امور دانشجویی و فرهنگی مرکز )به شماره ۳۲۲۳۸۶۸۴ داخلی ۱۰۱ تماس حاصل شود.