داوطلبینی که جهت نیمسال مهر 1401 (مقاطع کاردانی و کارشناسی) در سایت سازمان سنجش ثبت نام نموده اید، منتظر اعلام نتایج باشید.

تاریخ اعلام شده در انتخاب واحد مربوط به دانشجویان سال های قبل است و مربوط به داوطلبین جدید الورود نمی باشد.

زمان اعلام نتایج  از طرف سازمان سنجش کشور مشخص نیست

دانشجویان عزیزی که در حال انتخاب واحد هستند توجه نمایند:

📢طبق اطلاع رسانی دفتر فناوری اطلاعات سامانه هم آوا، برنامه هفتگی دانشجو فعلا از “منوی تائید انتخاب واحد و برنامه هفتگی” قابل رویت نیست.

در صورتی که در “منوی انتخاب واحد” ✔ تیک سبز رنگ در سمت چپ واحد های انتخاب شده ی شما قرار گرفت، انتخاب واحد شما به درستی ثبت شده است و جای نگرانی نیست…

نکات انتخاب واحد:

در صورتی که تعدادی درس اخذ نموده اید و پرداخت نهایی زده اید و دوباره درسی را اخذ می کنید، حتما دوباره باید دروس نهایی شده، و مبلغ مالی جهت نهایی شدن دروس پرداخت شود.

نکات انتخاب واحد:

پس از انتخاب واحد نهایتاً تا 2 ساعت ( 120 دقیقه) فرصت پرداخت شهریه وجود دارد، در صورت عدم پرداخت، انتخاب واحد به صورت اتوماتیک توسط سیستم هم آوا حذف خواهد شد.

قابل توجه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۱

دانشجویانی که در سایت سنجش ثبت نام کرده اند ولی هنوز تشکیل پرونده نداده اند نهایتاً تا پایان وقت اداری 24 شهریور با مدارک زیر به مرکز مراجعه نمایند:

1- 2 قطعه عکس

2- اصل شناسنامه