ثبت نام بیست و دومین دوره عتبات دانشگاهیان

* ثبت نام از تاريخ 1400/11/14 تا 1400/11/20 می باشد، و نتایج قرعه كشي از تاريخ 1400/11/23 در سایت لبیک قابل رؤیت خواهد بود.
* اعزام دانشگاهیان به عتبات دوره بیست و دوم ازتاریخ 1400/12/01 آغاز و تا 1401/01/10 ادامه خواهد داشت.
* هر فرد می تواند در هنگام ثبت نام، دو اولویت متفاوت برای تاریخ سفر خود انتخاب نماید.
* با توجه به اینکه برای هر تاریخ اعزام، قرعه کشی مجزا صورت خواهد پذیرفت، احتمال پذیرفته شدن در تاریخ هایی که متقاضی بیشتری دارند، مثل ایام عید نوروز کمتر خواهد بود.
* کلیه دانشگاهیان اعم ازاساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه ها می توانند درثبت نام عتبات دانشگاهیان شرکت نمایند.
* دانشگاهیان می توانند به صورت فردی ویا در صورت تمایل تا سه نفر همراه : شامل همسر و دو فرزند را نیز به همراه خود ثبت نام نمایند.
* ثبت نام و اعزام پدر و مادر به همراه دانشگاهیان به هیچ عنوان مقدور نمی باشد.
* با توجه به شیوع بیماری کرونا،کلیه اعزام ها با رعایت پروتکل های بهداشتی و دستورالعمل های ستاد ملی کرونا و مسئولان وزارت محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی خواهد بود. تزریق حداقل دو دوز واکسن برای کلیه زائران الزامی میباشد.

اطلاعات بیشتر در: