به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه با اعلام این خبر افزود: ثبت‌نام داوطلبان دوره‌های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزش مهارتی بهمن ماه ۱۴۰۱ دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 15 دی ماه در 239 کدرشته و 2703 کدرشته محل انجام می شود.
دکتر فتحیان در ادامه اظهار داشت: ثبت‌نام داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز تا 17 دی ماه در 294 کدرشته و 3404 کدرشته محل انجام می شود.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: مهلت ثبت نام در دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی قابل تمدید نمی باشد و علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی این دوره ها و ثبت نام در پذیرش می توانند در مهلت مقرر به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org  و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir  مراجعه کنند.